МЕНЮ
Кошница

Унисекс

Hawa Eau De Perfume
Ново Hot
Hawa Това, за което жадува сърцето. Вдъхновен от любовния копнеж, този парфюм ви представя вълнуващото ухание от изкушаващи плодови аромати. Любовта ви озарява, а безценният букет от аромати на цветя ви пренася в сърцето на романтичния мирис на жасмин, портокалови цветчета и рози. Парфюмът ляга по..
145,00лв
HABIBI LIL ABAD BLACK 100ml Spray Perfume
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
HABIBI LIL ABAD BLACK 100ml spray perfumeКато празник на любовта, като думите „Обичам те“, Habibi Lil Abad Black е символът на истинската и вечна любов. Ароматът ви обгръща с вълни от пикантни нотки на ябълка, червен пипер и уд, а ориенталските дървесни нотки са преплетени с мириса на мускус и ..
75,00лв
HABIBI LIL ABAD 100ml Spray Perfume
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
HABIBI LIL ABAD 100ml spray perfumeТози аромат е създаден да пробуди природата на любовта, която е разказана в приказките. С чувствените си нотки на рози, жасмин, сандалово дърво и пачули, парфюмът е поставен в изящен флакон, опакован в златна кутия. ВРЪХНИ НОТКИ:   ..
80,00лв
GOLD 24K 100ml Spray Perfume
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
GOLD 24K 100ml spray perfumeУсетете какво е да се докоснете до 24 карата лукс от течно злато и цялата елегантност, която носи. Ароматът е изпълнен с неподражаема чистота, безценна смесица от неописуеми усещания. Gold 24K е парфюм, извлечен от плодови аромати на кайсия и портокал и носи базовите ..
85,00лв
DAHN AL OUD 100ml Spray Perfume
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
DAHN AL OUD 100ml spray perfumeПреобразена от залязващото слънце, гората ви зове. Пикантните аромати на карамфил и сандалово дърво ви омайват, листата на дърветата блестят с вечерна роса, а вие вдишвате сладките аромати на иланг-иланг и жасмин.Ароматът е поставен в бутилка с пастелно златен ..
80,00лв
DAHN AL OUD AMIRI 100ml Spray Perfume
Ново
Марка: NABEEL PERFUMES
DAHN AL OUD AMIRI 100ml spray perfumeИзтощен от преживяването, пътешественикът е заловен от духа на пустинята, който отказва да го пусне. Винаги обаче има вратичка, през която пътешественикът може да достигне свободата си. Когато пътешественикът успее да побере в дланта на духа историята на Изт..
85,00лв
ARAB TRADITION 100ml Spray EDT
Ново Out Of Stock
Марка: NABEEL PERFUMES
ARAB TRADITION 100ml spray EDTКогато вдишате дълбоко от аромата, пред очите ви ще се появи подканяща гледка, изпълнена с оживени улици, пищно отрупани с различни съкровища от всички краища на света. Сетивата ви са завладяни от вечните мелодии и чувствени любовни стихове. Парфюмът носи традиционн..
70,00лв
YA ROOHI 100ml Spray Perfume
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм YA ROOHI 100ml sprayНеизменим през времето и пространството, недокоснат от обстоятелствата, Ya Roohi е предназначен чрез най-чистата любов да свърже две души, на които съдбата е отредила да са заедно. Ароматът завладява сърцето с амброви и пикантни нотки, дъх на карамфил, лавандула, пачул..
65,00лв
YA GHALI 100ml Spray Perfume
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм YA GHALI 100ml sprayПо-ценен от хиляди думи, по-траен от вечността, Ya Ghali не може да се сравни с нищо, което познавате. Този унисекс аромат е създаден от уханията на Изтока. Носи в себе си мириса на масло от уд, турска роза и базови нотки на карамелизирана захар и боброва мас.Бутил..
75,00лв
LAMS AL HUB 100ml Spray Perfume
Ново
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм LAMS AL HUB 100ml sprayВлюбването символът на две сърца, събиращи се в едно, за да отпразнуват раждането на искрата на любовта, която ще гори вечно. Този унисекс аромат пленява сърцето с многопластово ухание на бергамот и кардамон, преплетено с амирис и уд, нежно преливащи в уханието на д..
65,00лв
HABIBI DAEEMAN 100ml Spray Perfume
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм HABIBI DAEEMAN 100ml sprayАроматът на Habibi Daeeman предизвиква захлас от спомени за първата любов и преживяване на великите любовни истории. Унисекс парфюмът представлява балансирана комбинация от цветни и пикантни нотки с ябълка, черен пипер и момина сълза, контрастиращи с ароматите на..
70,00лв
ANTAR 100ml Spray Perfume
Ново
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм ANTAR 100ml sprayКато оживял от страниците на приказните легендите, се извисява воинът Антар - висок и горд, несломим и мъдър, той е вдъхновение на милиони. Този унисекс парфюм носи в себе си ориенталски и дървесни аромати, с нотки на ябълка, шафран и лавандула и изпъкващ мирис на амбра и..
80,00лв
Nabeel Black DEODORANT 150ml
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
Nabeel Black DEODORANT 150mlТози поразителен аромат е като свеж бриз, който носи шепот на гората. Той е комбинация от нежни флорални и дървесни нотки. ВРЪХНИ НОТКИ:   Бергамот, лимон, босилекСРЕДНИ НОТКИ:   Здравец, иланг-иланг, лавандула, артемизия, салвия, ..
20,00лв
AL GHADEER DEODORANT 150ml
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
AL GHADEER DEODORANT 150mlВълнуващ микс от ориенталски и флорални аромати. Ароматът съдържа нотки на мускус, който въздейства положително на настроението ви. Дълбоката мекота на сандаловото дърво носи топлина, която се усилва от ободряващия мирис на пачули. ВРЪХНИ НОТКИ:  ..
35,00лв
Tajebni DEODORANT 150ml
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
Tajebni дезодорант 150mlУмело изработен ориенталски дървесен аромат с нежни нотки на шафран, билки и безценни масла от уд ВРЪХНИ НОТКИ:    Шафран, лавдан, лимонСРЕДНИ НОТКИ:    Лавандула, циприол, елемиБАЗОВИ НОТКИ:    Сандалово ..
20,00лв
Nabeel DEODORANT 150ml
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
Nabeel дезодорант 150mlДори в малки форми, силата изпълва пространството.  събрала силата на жребец и опита на мъдрец. Съвсем малко количество от аромата може да изпълни цялото помещение с ухания, само капчица е в състояние да събуди сетивата ви и да се докоснете до величието на кралските о..
20,00лв
Nasaem DEODORANT 150ml
Ново
Марка: NABEEL PERFUMES
Nasaem дезодорант 150млТози поразителен аромат е като свеж бриз, който носи шепот на гората. Той е комбинация от нежни флорални и дървесни нотки. ВРЪХНИ НОТКИ:    Алдехид, ананас, сини сливи, естрагон, лайм, бергамот, шафранСРЕДНИ НОТКИ:    Орхидея,..
20,00лв
BLACK O MAN 75ml Spray Perfume
Ново
Марка: NABEEL PERFUMES
BLACK O MAN 75ml sprayПарфюмът представлява комбинация от аромати, със силни цитрусови връхни нотки, с флорални средни нотки и с подчертано дървесни базови нотки. ВРЪХНИ НОТКИ:    Бергамот, цитрус, артемизияСРЕДНИ НОТКИ:    Флорални нотки, жасмин, и..
75,00лв
NASAEM Spray Perfume 50ml
Ново Hot
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм Nasaem 50mlТози поразителен аромат е като свеж бриз, който носи шепот на гората. Той е комбинация от нежни флорални и дървесни нотки. Парфюмът е поставен в златист флакон, украсен с червени камъни. ВРЪХНИ НОТКИ:    Алдехид, ананас, сини сливи, естрагон, лайм, б..
85,00лв
MARBLE Spray Perfume
Ново Hot Out Of Stock
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм MARBLE 100млТози аромат е въплъщение на чистата мъжка енергия, характерна с цитрусови връхни нотки и преобладаващи дървесни базови нотки. Флаконът прилича на силует, уловен в движение, украсен с релефни фигури. Той създава усещане за мъжественост, както на вид, така и на допир.ВРЪ..
95,00лв
MAKH MIKH Spray Perfume
Ново Hot Out Of Stock
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм Makh Mikh 100mlВ наблюдение на неописуемата красота на природата, в пътуване сред небесните тела в необятното пространство, в стремеж за разгадаване на тайнството на вселената. Ароматът е същността на просветлението и представлява най-чистата смес от мириса на рози и шафран, кедър и амбра..
119,00лв
SHU HADHA Spray Perfume
Ново Hot Out Of Stock
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм Shu HadhaВръхлита ви внезапна почуда и се впускате в търсене на смисъла на живота, отключвайки тайните на зелените води, кафявата земя и синьото небе. Това е любопитство, което разширява кръгозора ви и обогатява душата ви. Ароматът ви очарова със смесица от кардамон и малина, лотос и здра..
119,00лв
HALA BIL KHAMIS Spray Perfume
Ново Out Of Stock
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм Hala Bil Khamis 100mlДобре дошли! Уикендът в Близкия изток започна! Градът е осветен от празненства и е време за удоволствия, радост и обещания за по-добро бъдеще. Парфюмът се основава на ароматите на бергамот, кардамон и българска роза, допълнени от тези на рози и шафран, амбра, дъбов мъ..
119,00лв
GOLDEN BEACH Spray Perfume 100ml
Ново Out Of Stock
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм "Златен бряг" (Golden Beach) 100млПрез безкрайните земи лежат пясъци от злато, изпичани от векове от слънцето. Усещате как песъчинките преминават между пръстите ви, като спомени от старо време. Ароматът съчетава връхните нотки от ябълка и кардамон със средните от балсамова ела и жасмин, п..
119,00лв
DESERT OUD Spray Perfume
Ново Out Of Stock
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм Desert OudПренесен с керваните от мистичния изток, легендарното и почитано масло от уд се разстила като шепот по пясъците и омагьосва пустинята. Парфюмът ви запленява с комбинация от ароматите на бергамот и ябълкови, със средните си нотки на роза и орхидея и с ароматите на карамел, мускус..
119,00лв
BLACK SAND Spray Perfume
Ново
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм "Черен пясък" (Black Sand)В полунощ мракът обгръща пустинята, лунната светлина хвърля отблясъци върху пясъка, легендите оживяват, изкусителни и подканващи. Ароматът ви хваща с неустоимия мирис на роза Дамасцена, амирис, уд и базови нотки на амбра и дъбов мъх.Ароматът е в разфасовка от..
119,00лв
ROSE Spray Perfume 100ml
Ново
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм от Рози 100mlРозовото злато е метал, който съдържа едновременно богатство и смирение. Само необикновените принцеси могат да се закичат с този благороден метал. Той отразява както величието на света, така и неговата фина красота.Ароматът на роза носи в себе си лукс и красота в необхват..
275,00лв
ARABIAN MUSK Spray Perfume
Ново Out Of Stock
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм от Арабски мускусНощем пустинята се среща с небето, небето се среща със звездите, а за пътешественика небето е направено от звезден прах. Горещите пясъци се превръщат в хладен блестящ прах, който отразява лунната светлина като древно огледало за предсказване на бъдещето.Мускусът е аро..
275,00лв
Amber Spray Perfume
Ново Out Of Stock
Марка: NABEEL PERFUMES
Парфюм от АмбраРомантиката не е само розови листенца и дъги. Любовта е неудържимо преплитане на изпъкващ аромат на билки с меки флорални нотки. Тя е многопластово усещане за загадъчност и магия. Чиста емоция, достатъчно мощна, за да ви обгърне в страстния си вихър и да ви остави омагьосани в пок..
275,00лв
DEO WIJDAN 200ML
Ново 2-3 Days
Марка: Sapil Perfumes
DEO WIJDAN 200MLДостъпен лукс и невероятно разнообразие от продукти за всеки вкус. Усетете всеки аромат, отдайте се на въздействието. Усещането за него ще остави отпечатък в сърцето ви, както уханието ви ще остави следа у хората около вас. Продуктите на Sapil са създадени така, че да отгова..
20,00лв
DEO JOUWRI 200ML
2-3 Days
Марка: Sapil Perfumes
DEO JOUWRI 200ML    Разнообразен избор от парфюми, дезодоранти, спрей за тяло и подаръчни комплекти. Аромати, подходящи както за него, така и за нея. Безценни подаръци на достъпни цени.Достъпен лукс и невероятно разнообразие от продукти за всеки вкус. Усетете всеки аромат..
20,00лв
DEO HAYAA 200ML
2-3 Days
Марка: Sapil Perfumes
DEO HAYAA 200ML    Разнообразен избор от парфюми, дезодоранти, спрей за тяло и подаръчни комплекти. Аромати, подходящи както за него, така и за нея. Безценни подаръци на достъпни цени.Достъпен лукс и невероятно разнообразие от продукти за всеки вкус. Усетете всеки аромат,..
20,00лв
DEO HAMS 200ML
2-3 Days
Марка: Sapil Perfumes
DEO HAMS 200ML    Разнообразен избор от парфюми, дезодоранти, спрей за тяло и подаръчни комплекти. Аромати, подходящи както за него, така и за нея. Безценни подаръци на достъпни цени.Достъпен лукс и невероятно разнообразие от продукти за всеки вкус. Усетете всеки аромат, ..
20,00лв
DEO BASEEL 200ML
2-3 Days
Марка: Sapil Perfumes
DEO BASEEL 200ML    Разнообразен избор от парфюми, дезодоранти, спрей за тяло и подаръчни комплекти. Аромати, подходящи както за него, така и за нея. Безценни подаръци на достъпни цени.Достъпен лукс и невероятно разнообразие от продукти за всеки вкус. Усетете всеки аромат..
20,00лв
DEO MUHJATI 200ML
2-3 Days
Марка: Sapil Perfumes
DEO MUHJATI 200ML    Разнообразен избор от парфюми, дезодоранти, спрей за тяло и подаръчни комплекти. Аромати, подходящи както за него, така и за нея. Безценни подаръци на достъпни цени.Достъпен лукс и невероятно разнообразие от продукти за всеки вкус. Усетете всеки арома..
20,00лв
Истинската любов съществува отвъд времето.Ishq има пикантен дървесен аромат от Ориента. Този парфюм е като вечността на истинската любов; една любов, която продължава отвъд времето.Връхните нотки на Ishq са с аромат на топъл черен пипер и кардамон, сливащи се в сърцето на аромата с билков ак..
145,00лв
Лудо влюбен.Walaa е унисекс аромат, който ухае на цитрусови плодове. Това го прави идеален за носене в по-топлите дни. Ароматът съхранява в себе си висините на щастието, които достигате в прегръдката на дълбоката любов.Връхните нотки на Walaa са типично разпръскващи се и съдържат класическот..
145,00лв
Любовта пристрастява.Wajd е вдъхновен от най-завладяващия етап от любовта и носи аромата на плодове, цветя и амбра. Той е като всепоглъщаща стихия, с която не можете да се преборите, но същевременно искате ѝ се отдадете.Любовната магия се случва в летните нощи. Уханието на сочни ябълки и зре..
145,00лв
Потънете в любовтаHayaam е парфюм с дървесни нотки и аромат на естествена кожа, вдъхновен от любовта, която ви прави напълно отдадени. Ефектът му е пристрастяващ, той покорява мислите ви и дава блясък на очите ви. Не можете да му устоите.Смайващите цитрусови нотки карат душата ви да танцува ..
145,00лв
Открийте за какво жадува сърцето ви.Shawq е вдъхновен от желанието. Той е интензивен аромат, носещ в основата си мускус, цитруси и цветя, който изразено казва, че е подходящ за топлите дни, целунати от жаркото слънце.Началните нотки на парфюма са на ободряващ лайм, ананас и касис. Уханието н..
80,00лв
Точният момент, търсената страст, точният аромат.Shaghaf Oud Aswad е многопластов и същевременно прелестен аромат, точно като чувствата, вдъхновили създаването му.Shaghaf Oud Aswad е аромат от изтока. Носи дървесни нотки, на масло от уд, като в началото се усеща мирис на цветя, дървесни аром..
95,00лв
GharaamСъс свoя кехлибарен цвят и дървесен аромат, той е вдъхновен от първите трепети на любовта, от играта на погледите в любовния танц под ритъма на сърцето.Gharaam изкушава сетивата да поемат от неустоимия и пристрастяващ аромат на комбинацията от жасмин, шафран и други билки. Златния..
145,00лв
Златни тайни.Fadeitak бутилира дълбоката интензивност на любовта, за която си готов на всичко.Отваряйки със златна аура на кехлибар, Fadeitak се смесва със сърцето на съблазнителен мускус и пикантни пиперни нотки. Тъй като мускусът и подправките разкриват превъзходната основа на този аромат,..
98,00лв
SWISS MUSK EDP
Out Of Stock
Ароматна прегръдка.Swiss Musk е аромат, който е ценен, с радостните си букети от традиционни флорални нотки и акценти от най-добрите мускусни гориSwiss Musk има екстравагантно красиво отваряне, изпълнено с сочни праскови, деликатна момина сълза и приятни нотки на алдехиди. Откриването на син..
135,00лв
Разкрийте скритите чудеса.Oud Maknoon е интензивен цветен аромат с амбричен оуд с елемент на подправка, който го прави и него и вас запомнящ се. Той носи ново ниво лукс на онези, които търсят изключителното. С отличителен букет от артемизия, лайка, кайсия и лимон, този цитрусов акцент поставя т..
160,00лв
VALENCIAВдъхновен от вечната красота на град Валенсия, това е цветен, плодов, кехлибарен аромат, който улавя очарованието на този град. С ослепително отварящи се нотки на ябълка, лимон и бергамот, Валенсия изпълва сърцето ви с вълнение и зашеметяващ полъх на свободата. Празничен букет от аромат..
120,00лв
Ароматът на стила.Kashkha е плодов, пикантен, агаров аромат, вдъхновен от съвременния мъж и жена, които въплъщават стил във всичко, което правят. Когато се докоснат до Кашка, те знаят, че техният аромат е толкова стилен, колкото и те.Kashkha пуска ароматите си един по един като ароматизирани..
110,00лв
MUTAMAYEZ За различните. За достойните. За теб. Mutamayez е аромат, който въплъщава грация, достойнство и елегантност. Mutamayez се разкрива с топли, приканващи подправки и с пикантния зелен аромат на кипарисовото дърво. За създаването му са използвани най-добрите природни съставки, така че Mutama..
80,00лв
Аромат, който трябва да бъде ценен.Kenzy е плодов, сладък аромат, вдъхновен от чувствата на нежност и преданост към най-ценните за нас неща в живота. Той принуждава тези, които го носят, да се наслаждават на неговите мечтателни акценти и да се предадат на своите сърдечни страсти.Kenzy се отв..
80,00лв
Кралски агар.Dehn el Ood Malaki е интензивен кожен, дървесен аромат, направен с най-високо качество агарово дърво. Той е вдъхновен от величествените и благородните, тези които се докоснат до него, ще се насладят на агар, подходящ за крале.Dehn el Ood Malaki се отваря с богати кожени нотки, к..
105,00лв
Показани са от 1 до 50 от общо 55 резултата на (2 страници)